Després d’alguna aturada de Paco Sedano, un golàs de Gabriel va obrir la muralla defensiva visitant al minut 12, i just abans del descans, el Barça va aconseguir el gol de la tranquil·litat amb un xut ras de Saad. A la represa s’havia de sentenciar el partit i Torras ho va aconseguir amb l’ajuda del porter Grimmelius. Finalment, Lin es va encarregar de signar el quatre a zero definitiu, en una nova demostració defensiva de l’equip, que encara no ha encaixat cap gol en aquesta lligueta.

El Barça té la classificació al sac gràcies al resultat en l’altre partit. El Chrudim txec es va imposar per 4 a 3 a l’Araz d’Adzerbadjan, que serà el rival dels blaugrana demà. El Barça només necessitarà un punt per classificar-se i fins i tot perdent podria acabar primer de grup.