@SEFutbolFem

Era una final anticipada. Dues de les grans potències en la categoria sub-20, Espanya i Japó, es veien les cares als quarts de final del Mundial 2024 celebrat a Colòmbia. Un partit disputat en el qual l’equip japonès va ser superior i va acabar trobant el premi a la pròrroga, amb un gol de Yoneda (1-0). Amb aquest resultat, la selecció espanyola, amb les blaugrana Judit Pujols, Aïcha Camara, Laia Martret i Ona Baradad, diu adeu al somni del Mundial.

Un duel molt igualat que es va acabar decantant cap a les japoneses a la pròrroga

Amb dues jugadores del Barça a l’onze titular, Judit Pujols i Aïcha Camara, la selecció espanyola va protagonitzar una bona primera part en què els dos combinats van tenir ocasions. Sense poder materialitzar-les, però, el partit va marxar al descans amb el 0-0 en el marcador. La segona part també va ser molt igualada, però Japó va generar més perill en atac. Espanya també va tenir una ocasió molt clara, amb un xut de Lucía Corrales —blaugrana cedida al Sevilla— que es va estavellar al pal. Tot i això, el gol no va arribar i el duel va anar-se’n a la pròrroga. Al minut 11 del temps no reglamentari, Yoneda va aprofitar una gran centrada per avançar les japoneses. La selecció espanyola va intentar reaccionar, però ja era massa tard.