Avui el ‘Pòdtast’ va de menjar, de la vida gastronòmica dels universitaris i les universitàries. Saben cuinar o mengen fora? Com és el menú a la universitat? És millor preparar-se una carmanyola?
Escoltem què en pensen els 5 “podtàsters”: la Maria, que la portis on la portis ella demana el menú infantil. La Natàlia, que diu que anar de tapes ocupa la primera posició en el rànquing. En Jan, el gurmet del grup, a qui li agrada tant cuinar com menjar bé, i en Marc, que cuina però que també gaudeix anant a menjar fora i descobrint restaurants. I, finalment, la Raquel, que es defensa prou bé entre fogons, tot i que li agrada més el rol d’ajudant de cuina i sobretot el de tastadora.

I mentre parlen i parlen, també tasten les joies gastronòmiques de casa Graupera. Neules farcides de xocolata negra i taronja, xocolata blanca i llimona, crema catalana o maduixes o, fins i tot, neules salades!

Escolta el pòdtast aquí: