Aquesta imatge ens transporta directament al Soho de Nova York però, en canvi, pertany a un establiment en ple Eixample. Cornelia&CO va obrir portes fa només unes setmanes fruit de la passió dels seus creadors per la gastronomia i pels viatges. I molt especialment per l'experiència novaiorquesa. CARLA TARRUELLA, promotora de Cornelia&Co Cornelia es defineix com a 'daily picnic store' amb diverses àrees gastronòmiques: el forn de pa, la formatgeria, la pasta fresca, la marisqueria... Productes seleccionats a consciència, per emportar o per prendre en la mateixa zona de degustació amb capacitat per a 100 persones." Només uns metres més enllà, trobem una altra novetat: la botiga Josephine Altavilla. Nascuda a Mònaco, però d'origen Italià ja fa uns anys que es va establir a Barcelona. Tenia clar que si obria un negoci ho faria aquí i va triar l'Eixample perquè... JOSEPHINE ALTAVILLA, propietària de Josephine Altavilla Des d'aquí ven les seves creacions de ceràmica per vestir les nostres taules i , alhora, ofereix el que ella anomena 'UTY': receptes de cuina molt senzilles i ràpides, com aquest canapè de salmó. I el que ella ha batejat com a Kitchen Parties: tallers monogràfics sobre temes tan pràctics com la cuina de carmanyola."