Aprèn a trossejar i a preparar la carn per vendre. En Mounir vol fer d'això el seu ofici, ja que no ha tingut sort en d'altres sectors. MOUNIR BOUZERI, estudiant "He treballat de càrrega i descàrrega, de mosso de magatzem. Però me he metido en este sector aquí porque dicen que tiene futuro, que es un sector donde hay oportunidades." JOSÉ TORRES, estudiant "Me gusta lo que es la carne, además creo que és un sector que tiene futuro." Tots dos són alumnes del curs de carnisseria, un dels 30 que Mercabarna organitza perquè els aturats aprenguin oficis relacionats amb l'alimentació. L'Adema ha passat d'estudiant a treballador automàticament. ADEMA TRAORE, treballador de la Companyia General Càrnia "No me lo pensaba, es lo que he encontrado y lo he aprovechado." El perfil dels alumnes és el d'un home, de 25 a 45 anys, provinent de sectors com el de la construcció, que han quedat més tocats per la crisi. JORDI WILLIAMS CARNES, president de Mercabarna "El sector de l'alimentació és un dels que puja menys quan les coses van bé, però també dels que baixa més quan van malament." Els cursos són curts, d'una durada màxima de tres mesos i un cop superats, un de cada quatre acaba trobant feina, ja sigui en empreses majoristes com aquesta o en el petit comerç.