El Barça d'handbol continua imparable i ni l'Atlètic de Madrid pot amb els blaugrana. Els matalassers només han pogut aguantar fins a la primera part. Un partit igualat amb bones defenses i en què s'ha anat al descans amb avantatge dels madrilenys per només un gol de diferència. En la segona part, els homes de Xavi Pascual s'han tret la son de les orelles per mostrar la seva millor cara. L'atac del Barça ha millorat, i gràcies a un parcial de 5 a 0, els blaugrana han dominat el marcador amb comoditat, mentre que el seu rival perdia els nervis, com el seu entrenador, Talant Dushevaev, que ha acabat expulsat per una rabiola. El Barça, que ha arribat a guanyar de 8 gols, ha acabat emportant-se la final per un clar 32 a 24. Un títol més la butxaca i una lliçó d'handbol al seu màxim rival, que veu com li és impossible superar aquest Barça.

24 – Atlètic de Madrid: Dahl, Balic, Jurkiewicz, Gojun, Kallman (3), Barachet (3), García Parrondo (3) -set inicial-, Sabanovic (ps), Lazarov (2, 1p), Aguinalgalde (4), Ángel Romero (1), Markussen (3), Cañellas (3) i Masachs (2).

32 – Barcelona Intersport: Saric, Juanín García (4), Rutenka (1p), Noddesbo (7), Gurbindo (2), Sarmiento (3), Rocas (1) -set inicial-, Víctor Tomás (3), Raúl Entrerríos (5), Sorhaindo (1), Montoro (2), Viran Morros (1), Stranovsky, Ariño (2) i Mikel Aguirrezabalaga.

Marcador cada cinc minuts: 3-1, 5-1, 6-4, 9-9, 12-10, 13-13; 14-15, 14-20, 18-22, 19-26, 21-29, 24-32.