El Zosen va començar a fer grafits quan només tenia 11 anys, des de llavors no ha parat i ha deixat la seva empremta a gairebé tots els continents. Avui una de les seves obres s'ha pogut veure al Centre de Cultura Contempòrania de Barcelona perquè ell és un dels premiats amb el Pinzell de Cuixart. Aquesta és l'única pintura que trobem d'aquest artista a la ciutat. L'ordenança del civisme no permet fer grafits al carrer i per això, opta per anar a pintar a l'estranger, on, diu, l'art urbà té un altre tractament. ZOSEN, artista "Ahora acabo de volver de una gira de tres meses por latinoamerica he estado en Argentina, en ciudades de Bolivia y de Perú, y la semana pasada inauguramos con la artista japonesa Mina Hamada una exposicion en Torino, en Italia". Com el Zosen, els altres tres artistes premiats també han reclamat que es puguin tornar a fer grafits a Barcelona. Des de la Fundació Cuixart treballen per reivindicar l'art urbà i perquè els artistes no marxin a l'estranger a pintar. Actualment, trobem obres d'artistes catalans arreu del món.

El grafit de Salvador Espriu és de les poques obres de l’artista barceloní Kram que es pot veure a la ciutat. Com ell, molts artistes urbans s’han vist obligats a emigrar de la ciutat per l’ordenança del civisme, que no permet els grafits.

Ara la Fundació Cuixart els reconeix la trajectòria en el marc dels primers premis El Pinzell de Cuixart. Els guardonats juntament amb Kram han estat J. Loca, Fasim i Zosen Bandido, artistes amb una llarga trajectòria de més de 20 anys i que han treballat en escenaris nacionals i internacionals.