El Ciutat Flamenco ha dut a la Sala Apolo Jorge Pardo. Qui va acompanyar durant un temps Paco de Lucía, ha actuat amb la formació amb la qual ha gravat els dos darrers discos, ‘Historias de Radha y Krishna’ i ‘Djinn’. En aquests treballs, el flamenc s’amalgama amb diferents llenguatges musicals, del jazz a l’electrònica o el groove.

Jorge Pardo i la seva actual formació (Rycardo Moreno a la guitarra, Tony Romero als teclats, Pablo Báez al baix i David Bao a la bateria) han ofert un concert basat en ‘Djinn’, un disc que és en part un homenatge a cantants de flamenc ja desapareguts, alguns de molt antics, però sense veu, perquè qui canta és el saxòfon o la flauta. Al directe de l’Apolo els temes del disc  han estat oberts a improvisacions que els podien allargar fins a 15 minuts, com és el cas de la solea ‘Lo sé por el Talega’.

Amb els dos darrers discos Jorge Pardo ha donat una volta de clau més al llenguatge de fusió pel qual ha transitat sempre amb elegància. Hi sonen òrgans propis de l’acid-jazz o el funky i mostrejadors electrònics, que en directe dispara ell mateix. Amb l’actuació de Jorge Pardo, el Ciutat Flamenco arriba a l’equador.