AURORA BOFARULL, gerent "Em dic Aurora Bofarull i sóc la néta del que va fundar el restaurant. En un principi venien una mica de vi, de conserves, alguna cosa per menjar, però no era restaurant encara. Al principi es deia Casa Bofarull però la gent, quan sortia del Liceu després de veure l'òpera, deien: "Per què no anem a aquell lloc on fan aquells cargols tan bons?" I així es va quedar el nom de Los Caracoles." "Més tard van agafar les regnes el meu pare i el seu germà i els dos van donar una gran empenta al negoci. Continuem exactament igual, amb la mateixa decoració i continuen venint artistes. Això ens fa molta gràcia i cada vegada que venen els fem una foto i la pengem a la paret." "Fa poc va venir el Jimmy Carter, el Giorgio Armani, el Robert De Niro també va estar aquí. Però sempre hi ha algú que no ens coneix tot i que la primera vegada que venen diuen "Tornarem" i és veritat, després tornen."

La Cambra de Comerç de Barcelona acaba de reconèixer el restaurant Los Caracoles amb un guardó. No és per a menys. Fa 175 anys des que es va crear i actualment, la quarta generació de la família s’encarrega del negoci.

Comparteix a: