Avui s’ha acabat la Fira Alimentària al recinte de la Gran Via. Durant quatre dies s’hi han presentat totes les novetats del sector alimentari. I per evitar que el producte fresc que s’hi ha exposat acabi malbaratant-se o llançant-se a la brossa, des de les sis de la tarda el Banc dels Aliments hi ha organitzat una acció de recollida de tots els excedents. Al ‘bàsics’ de betevé hem aprofundit en aquesta iniciativa amb Lluís Fatjó-Vilas, president del Banc d’Aliments.
el més vist
S’esvaeix la possibilitat d’una llevantada, tot i els xàfecs i el fred dels propers dies
El millor panettone del món es fa a Barcelona, a la fleca artesana Suca’l
Accident a Barcelona: nou ferits, un en estat crític, per un atropellament a Fabra i Puig
Els veïns de Mossèn Amadeu Oller lamenten haver-se quedat sense arbres: “Estem desolats”
El tramvia fins a Verdaguer encara el primer dia feiner a ple rendiment
el més vist
S’esvaeix la possibilitat d’una llevantada, tot i els xàfecs i el fred dels propers dies
El millor panettone del món es fa a Barcelona, a la fleca artesana Suca’l
Accident a Barcelona: nou ferits, un en estat crític, per un atropellament a Fabra i Puig
Els veïns de Mossèn Amadeu Oller lamenten haver-se quedat sense arbres: “Estem desolats”
El tramvia fins a Verdaguer encara el primer dia feiner a ple rendiment