L’inici de les obres dels pisos a l’entorn de la presó de la Trinitat Vella és imminent. Ja s’estan duent a terme els treballs previs per començar a aixecar-los aquest mes d’octubre. Aquest dimecres a la tarda es duu a terme la festa veïnal per celebrar que, per fi, els pisos promesos es començaran a construir. La regidora del districte de Sant Andreu, Lucía Martín, s’ha mostrat satisfeta perquè “es dona resposta a un greuge que fa més de 25 anys que dura”.

En la primera fase s’aixecarà part d’un bloc amb 41 habitatges on es reallotjaran algunes de les famílies que viuen als pisos del Patronat, que es van construir als anys 50. Fa anys que denuncien les condicions precàries en què es troben, amb humitats i esquerdes. Martín, ha explicat a betevé que “mentre durin les obres es començaran a fer les reunions amb el veïnat per valorar qui té prioritat per al reallotjament”.

Al ‘bàsics’, hem parlat d’aquesta situació amb Manoli Martínez, presidenta de l’AV Trinitat Vella i Josep Maria López, que és veí de Trinitat Vella.