El Barça ha tancat una temporada històrica aconseguint tots els títols possibles de la temporada: Supercopa, Copa de la Reina, Lliga i Champions. Aquesta mateixa fita la il·lustren quatre dades com la gran temporada a la Lliga F, tenir la pitxixi de la competició a l’equip, el paper a les grans finals o els minuts que han anat darrere el marcador.

La temporada a la Lliga F

Aquest diumenge les blaugrana van tancar la temporada amb una victòria per 0-3 contra el València. Amb aquest resultat, el Barça supera les xifres del curs passat a la Lliga F, en què van perdre un partit, en van empatar un i en van guanyar 27 restants. Enguany, però, han millorat les estadístiques, ja que s’acomiaden de la temporada com a invictes de Primera Divisió, en què només han concedit un empat, contra el Llevant, en les 30 jornades disputades.

Tornar a tenir una pitxitxi a l’equip

Després de dues temporades, el Barça ha tornat a tenir una pitxitxi de la competició domèstica a les seves files. Des de la temporada 2020-2021, que va aconseguir la fita Jenni Hermoso, el premi individual sempre havia caigut lluny de Barcelona, exceptuant l’empat entre Asisat Oshoala i Geyse Ferreira la temporada 2021-22.

Graham Hansen ha aconseguit el pitxitxi després de marcar 21 gols, l’últim en el partit contra el València que suposava el desempat amb la seva companya Salma Paralluelo. No només això, sinó que també ha estat la màxima assistent de la Lliga F amb 19 passades de gol. Xifres de rècord que la consoliden com una de les millors jugadores del món i una de les referències a l’atac blaugrana.

17 gols en les tres finals

Una altra dada que il·lustra l’èxit del pòquer de títols és el gran paper a les tres finals de la temporada. En total han marcat 17 gols en tres partits. A la Supercopa, contra el Llevant, van signar un gran matx en què van acabar golejant el conjunt granota per 7 gols a 0, la Copa de la Reina també va acabar amb golejada, en què van alçar el títol després d’imposar-se per 8 a 0 a la Reial Societat i, a la final de la Champions, van aconseguir el triomf per 2-0 davant l’Olympique de Lió, un resultat més ajustat però tenint en compte el rival i d’on venien té un mèrit extra.

Només 97 minuts per darrere el marcador

Tal com explicava el periodista Marc Andrés i Sanz a través de la xarxa X, el Barça ha anat per darrere el marcador només 97 minuts dels 4.630 que ha disputat tota la temporada, tenint en compte també els minuts afegits. Va ser durant sis minuts contra l’Eintracht de Frankfurt, 15 minuts al partit contra el Benfica, 62 contra el Chelsea i 14 davant el Llevant Les Planes. Xifres que demostren la capacitat de reacció d’un Barça amb fam que ho ha acabat guanyant tot.