El Muntanyesa ha perdut al camp de l’Hospitalet per 4 a 0. Ton Alcover, de falta; Albert López, Óscar Gómez i Raúl Ferrer han estat els golejadors del partit. Amb aquesta derrota l’equip de Nou Barris ha trencat una ratxa de tres victòries consecutives —2 a 0 contra el San Cristóbal, 0 a 2 al camp del Badalona i 1 a 0 en la jornada anterior contra el Castelldefels. La millor ratxa de victòries seguides de tota la temporada. Tot i això, manté opcions matemàtiques d’entrar al play-off d’ascens quan queden dos partits per acabar el curs.

Ton Alcover i Albert López posen el 2 a 0 al descans

Al minut 6 de partit l’ex del Sant Andreu Ton Alcover ha marcat l’1 a 0 gràcies a un llançament de falta. És el vuitè gol del migcampista riberenc. Gol amb dedicatòria especial, ja que aquesta setmana ha mort l’àvia d’Alcover. La Monta ha reaccionat i, al minut 18, gran jugada per banda de Suaibo, que cedit la pilota a Wilber però el porter, Adrià Aliaga, l’ha rebutjada a córner.

El porter dels de Nou Barris, Èric Fernàndez, també ha volgut ser protagonista en rebutjar un xut d’Albert López. Aquest mateix jugador ha marcat el 2 a 0. És el seu desè gol aquesta temporada. Sanku Jabbie ha estat a punt de fer el tercer en un un contra un amb el porter. Abans d’arribar al descans Jonathan Linares ha estavellat una pilota al pal.

Óscar Gómez sentencia a l’inici de la segona part

Només començar la segona part ha arribat el tercer de l’Hospi. Aquest cop ha estat Óscar Gómez qui ha marcat en un ràpid contraatac. Al minut 70, Raúl Ferrer ha aprofitat passivitat defensiva per fer el 4 a 0.

Tot i la derrota l’equip de Raúl Paje encara té opcions de classificar-se per disputar el play-off d’ascens a la Segona RFEF.