juan milian pp

El portaveu del Grup Municipal del PP, Juan Milián, demana a l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, que rebi els jugadors de la selecció espanyola a l’Ajuntament de Barcelona després d’alçar-se com a vencedors de l’Eurocopa. Milián ho ha dit aquest dilluns al matí en una roda de premsa des del consistori barceloní, en què encara ha fet una petició més a l’alcalde: que exposi l’Eurocopa 2024 a la ciutat i que comenci a moure fils per portar algun partit oficial de la selecció espanyola a Barcelona.

Portar la competició a Barcelona

“Demanem a l’alcalde que iniciï les gestions pertinents amb la Reial Federació Espanyola de Futbol per fer que l’Eurocopa vingui també a Barcelona, com va passar després de la victòria del Mundial del 2010″. Milián ha afegit que d’aquesta manera “tots els barcelonins podrem compartir aquesta gran alegria com mereixem”.

Aquestes dues peticions no han estat les úniques que ha fet el PP les darreres hores en relació amb aquest gran esdeveniment esportiu. El president del grup municipal també va demanar a l’alcalde que instal·lés una pantalla gegant a la ciutat per seguir la final entre Espanya i Anglaterra. El govern Collboni la va col·locar al centre de la ciutat, a la plaça de Catalunya. Segons xifres de la Guàrdia Urbana, va aplegar fins a 4.000 persones.

Vox fa la mateixa petició a l’alcalde

El Grup Municipal de Vox coincideix amb el PP i també sol·licita a Jaume Collboni que rebi els futbolistes de La Roja al consistori. El president de la formació, Gonzalo de Oro, recorda que l’any passat es va fer una recepció de la selecció espanyola femenina de futbol quan va guanyar el seu primer mundial i diu que “ara toca fer el mateix amb la masculina”.

Els dos regidors de Vox i membres de la formació, amb la bandera espanyola al balcó de l’Ajuntament de Barcelona

Per celebrar la victòria d’Espanya a l’Eurocopa, els dos regidors de Vox al consistori han sortit al balcó de l’Ajuntament de Barcelona per lluir la bandera espanyola. De Oro també defensa que el trofeu de l’Eurocopa 2024 s’ha d’exposar durant uns dies al Saló de Cent perquè els aficionats el puguin visitar. També demanen arrencar el compromís a la RFEF perquè la selecció espanyola jugui partits oficials a Barcelona.