jaume collboni

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha reaccionat a la investidura de Salvador Illa com a president de la Generalitat de Catalunya poc després de la finalització de la votació al Parlament. “Amb tu, Catalunya inicia un nou temps de progrés, convivència i esperança“, ha dit Collboni en una publicació a la xarxa social X.

Després de la felicitació, Collboni ha volgut dirigir-se a ell com a alcalde: “Com a alcalde de Barcelona, capital de Catalunya, serà un orgull treballar plegats a favor dels vuit milions de catalans i catalanes“, ha conclòs al seu text.

Pedro Sánchez també felicita Salvador Illa

Qui també ha tingut paraules d’agraïment i de felicitació per a Salvador Illa ha estat el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, qui en un missatge en català ha volgut donar l’enhorabona al nou cap de l’executiu català. “Hem treballat junts en les circumstàncies més adverses. Sé del teu amor per Catalunya. Conec la teva temperança, el teu sentit comú i la teva capacitat de treball. Justament el que necessita Catalunya. Seràs un gran president. Catalunya guanya, Espanya avança“, ha escrit Sánchez al seu compte oficial.