Casa Trias al Park Güell

L’Ajuntament de Barcelona prepara algunes de les actuacions imminents al Park Güell. Una de les més destacades és la voluntat d’expropiar la Casa Trias, un edifici construït entre 1903 i 1906, que a dia d’avui és l’única residència privada dins el parc. El consistori disposa d’una dotació inicial de 2,8 milions d’euros que pot incrementar-se fins als quatre milions. Així es recull a les respostes per escrit de la regidora de Gràcia, Laia Bonet, a preguntes de BComú sobre el futur del parc arran de la polèmica desfilada de Louis Vuitton. El text l’ha avançat ‘L’independent de Gràcia’ i betevé l’ha pogut consultar.

Altres actuacions als entorns del Park Güell

En aquestes respostes també s’explica que es vol obrir l’eix entre el carrer del Repartidor i el passatge de Turull, per un valor de 380.000 €. També s’hi inclou el projecte de Jardins de la Font del Carbó, que s’estima en 300.000 euros per l’any 2024, d’un total d’inversió pels propers anys de 3,5 milions d’euros.

Dins aquest escrit, el govern municipal detalla també que Louis Vuitton ja ha pagat els 3.552 € de reparació dels danys a les escales de la plaça de la Natura del Park Güell.