L'any 2013 va néixer Barcelona Beer Company, una empresa de cervesa artesana. Es tracta de la iniciativa de tres amics que no tenien res a veure amb aquest sector però que volien que els barcelonins poguessin beure cervesa de qualitat feta a casa nostra. ORIOL RENART, codirector de Barcelona Beer Company "Per elaborar la cervesa fem servir aigua de les fonts del Parc Natural del Montseny, i dos ingredients, no posem res absolutament químic, tot és natural. Utilitzem malta que portem sobretot d'Alemanya, i després utilitzem el llúpol, que portem d'Anglaterra, Alemanya i els Estats Units." I tot aquest procés de feina se'n va a una nau de la Verneda. ORIOL RENART, codirector de Barcelona Beer Company "Aquesta és la nostra cuina, aquí fem les nostres elaboracions, i aquí és on fem les barreges de llúpols i maltes. Li fiquem la malta, no aquell potet, li posem uns 400 kg de malta diferents barreges de maltes fem tot el procés d'elaboració i després li posem el llúpol. Un cop hem treballat allà , hem preparat el most i ara passem a la sala de fermentació , el que fem aquí és que li afegim el llevat, i el llevat fa el seu procés màgic, que és menjar-se el sucre i convertir-lo en alcohol i gas. Això són aproximadament tres setmanes." I així han creat les seves tres cerveses, Barcelona, Cerdos Voladores i la Bella Lola. Uns productes artesans que es comercialitzen a la ciutat i que s'exporten a 9 països. I ben aviat augmentaran l'oferta, ja que en les properes setmanes comercialitzaran dues cerveses més.
Barcelona Beer Company també fa en exclusiva una cervesa per al restaurant Quimet i Quimet del Poble-sec i en poques setmanes en presentarà dues de noves. És, aquesta, una empresa barcelonina 100%. Els impulsors volien tenir la seu a la ciutat i es van instal·lar en un polígon de la Verneda. Tots tres propietaris són de la ciutat, i també els dissenyadors de les etiquetes.