Plats de pasta dels restaurants Le Cucine Mandarosso i Algrano Bistro, els arancini de La Bottega, l’entrepà de mandonguilles amb salsa de tomàquet de Menudo Ba-Bar, els gelats de DelaCream i els dolços de La Pasticceria di Gracia. Són algunes de les propostes gastronòmiques que es podran gaudir al festival Taste It, que celebrarà la sisena edició aquest dissabte, 25 de maig, durant tot el dia a la terminal de Grimaldi Lines del port de Barcelona. La jornada coincidirà amb les portes obertes per apropar el port a la ciutadania, que se celebren el 24, 25 i 26 de maig.

Música i teatre amb la Compagnia Teatrale Italiana di Barcellona

Hi haurà una vintena de plats salats i dolços elaborats per 14 restauradors a un preu entre els 6 i 9 € per fer un tast de la cuina popular italiana en un format de menjar de carrer. A banda de la gastronomia, els assistents també hi trobaran música en directe i teatre sota la direcció artística de la Compagnia Teatrale Italiana di Barcellona. Hi haurà folk calabrès, samba italobrasilera i discjòqueis que punxaran èxits dels 80 i els 90.

La proposta del Taste It es completarà amb tallers de cuina a càrrec de Davide Spada, que ensenyarà a fer pasta fresca i descobrirà els secrets de la porchetta amb salsa de tonyina, entre altres receptes. L’accés a la terminal Grimaldi es pot fer a peu des de la parada de Drassanes, a uns 10 minuts caminant, o amb el servei de bus gratuït que s’habilitarà des de la parada del bus 88 al moll de Sant Bertran.