El Barça ha disputat l’últim partit de la temporada al costat de l’afició. L’últim d’una temporada històrica, amb la consecució del pòquer de títols, que també ha significat l’últim ball de Jonatan Giráldez, Mariona Caldentey i Sandra Paños al Johan Cruyff. Entrenador i jugadores s’han pogut acomiadar de la que fins ara ha estat casa seva en una nit plena d’emocions, després de guanyar el Betis per 5-1.

La connexió màgica entre l’afició i l’equip: comiats, parlaments i molta emoció

Ambient festiu des d’hores abans del partit. Als voltants del Johan Cruyff, els aficionats podien fotografiar-se amb els quatre títols: Lliga, Copa, Supercopa i Champions. A partir de dos quarts de nou del vespre, les blaugrana rebien a casa el Betis en un partit intranscendent a la gespa. El que realment ha estat especial és el que ha passat un cop l’àrbitre ha xiulat el final del partit. Sandra Paños, Mariona Caldentey i Jonatan Giráldez s’han acomiadat de tota l’afició blaugrana, més de 5.000 culers s’han apropat a l’Estadi per dir adeu a tres llegendes del club.

El Barça d’handbol aconsegueix la 12a Champions, la tercera en quatre anys
El partit, molt igualat, se l’ha endut el club blaugrana per 30 a 31

Un partit per acomiadar-se de la millor manera

El Barça ha portat el ritme del partit durant els 90 minuts i no han parat de generar perill. A la primera meitat les blaugrana no han acabat de trobar l’encert de cara a porteria. Claudia Pina ha obert la llauna i Mariona ha fet acte de presència a la festa del seu comiat amb un gol des dels 11 metres. El Betis, però, ha retallat distàncies abans del descans amb un gol de Júlia Aguado. A la segona meitat, entre retorns, com Mapi León, i comiats, com el de Sandra Paños i el de Mariona, el Barça ha trobat l’encert que li havia faltat a la primera meitat. Graham Hansen ha fet el tercer i Salma ha signat un doblet particular.