La UE Horta ha guanyat a l’Iruña per 15 a 12. Les noies de Daniel Esforzado han aconseguit un triomf molt important de cara al partit de tornada. Les d’Imanol Maiza hauran d’esforçar-se més a casa, la setmana vinent, si volen la plaça de la Divisió d’Honor la temporada vinent.

Celia Vaquero blinda la UE Horta

Un primer període intens. Les del barri d’Horta han vingut pensant en la victòria i han deixat el primer període sentenciat amb el marcador de 4 a 2. Les d’Imanol Maiza han hagut de treballar molt els primers vuit minuts i sembla que jugar a casa els ha costat el primer quart. Celia Vaquero, portera local, ha fet una exhibició de pel·lícula fent un seguit d’aturades espectaculars. Els minuts previs a la pausa llarga han estat el moment d’una possible remuntada de l’Iruña, però han tancat el marcador 7 a 6 en arribar al descans.

Les hortenques han lluitat la victòria

Les d’Imanol Maiza han estat més endollades a la segona part. La pausa ha servit per a les de Navarra i han aconseguit la remuntada. Han deixat el marcador 9 a 10 en començat l’últim període. Els petits errors en defensa i les ocasions desaprofitades han donat avantatge a I’Iruña, que ha arribat a posar-se per davant al marcador per primer cop en el partit. Encara així, només tres minuts han estat suficients per a la UE Horta per sentenciar el matx al seu favor. Un golàs de Laia Pizarro, des del seu propi camp, ha posat punt final en aquesta lluita per l’ascens, a casa, deixant el marcador 15 a 12.

Ple per a la UE Horta

L’equip masculí de la UE Horta ha guanyat aquest matí, a casa del CN Caballa per 8 a 11. Després d’una victoria treballada, els nois de Pau Brains, queden en espera del partit a casa la setmana vinent per poder aconseguir la plaça de Divisió d’Honor masculina.