Selecció espanyola hoquei herba, a semifinals
@RFEH

Victòria històrica de la selecció espanyola masculina d’hoquei herba als Jocs Olímpics de París. El conjunt de Max Caldas s’ha imposat a Bèlgica, primera del rànquing mundial i campiona olímpica actual, per 2 a 3. Chefo Basterra, el jugador del Polo Marc Reyné i Marc Miralles han estat els golejadors del conjunt estatal.

Partit d’hoquei molt igualat des de l’inici

El partit entre les seleccions espanyola i belga ha estat molt igualat des de l’inici. Una bona demostració ha estat en el primer quart, en què cap dels dos equips ha aconseguit superar el porter rival. En el segon quart, el mateix guió: ocasions per als dos equips, les més clares, per a Espanya, però cap gol.

Després del descans, ha arribat el primer gol del combinat de Max Caldas. Una rematada de Jordi Bonatre l’ha rebutjada el porter belga, però Chefo Bestarra, molt atent, ha fet el 0 a 1. Poc ha durat l’alegria espanyola, ja que en la jugada següent Bèlgica ha pogut empatar el partit amb un gol d’Arthur de Sloover.

Amb empat a un s’ha arribat a l’últim quart, en el qual la selecció espanyola ha decidit. El jugador del Polo Marc Reyné ha fet l’1 a 2 i Marc Miralles, de penal córner, ha posat l’1 a 3 en el marcador. Bèlgica ha reaccionat i amb un gol de Hendricks ha posat emoció al tram final del partit. Malgrat tot, els belgues no han pogut marcar i la selecció espanyola disputarà unes semifinals olímpiques d’hoquei herba 16 anys després.