El Sant Andreu aconsegueix una victòria de mèrit després de vèncer per 2 a 1 al CE Sabadell al Narcís Sala i recupera el lideratge del grup 3 de la Segona Federació. L’equip de Xavi Molist s’ha imposat amb gols de Sergi Serrano i Marcos Gorriti en un partit marcat per l’alta intensitat a la primera part i un excés de revolucions a la segona meitat que ha costat l’expulsió de tres futbolistes arlequinats.

El Sant Andreu es fa gran davant la seva afició

El duel per el lideratge ha començat amb el Sant Andreu posant la primera pedra al camí amb el gol de Sergi Serrano. Un toc subtil amb la punta del peu ha superat per alt al porter del Sabadell fent embogir l’afició quadribarrada. L’èxtasi andreuenc s’ha vist frenat al quart d’hora amb l’empat vallesà obra de Miguelete. El davanter arlequinat ha resolt la jugada amb un moviment de pivot de futbol sala desfent-se de la línia defensiva de la UESA. Quan tot semblava marxar al descans amb un empat, Marcos Gorriti ha aprofitat per rematar una gran centrada de Sergi Serrano i posar el 2-1 al marcador.

El partit s’escalfa a la segona part i la UESA sap patir

El ritme frenètic de la primera part s’ha vist minvat per el desgast físic i el conservadorisme dels andreuencs. El Sabadell ha carregat la porteria de Nil Torreguitart amb centrades que no s’han materialitzat i el Sant Andreu ha disposat de l’ocasió més clara amb un xut de Toni Paredes que ha fregat el pal llarg. El partit s’ha anat escalfant i els arlequinats s’han quedat amb vuit jugadors sobre el terreny de joc per les expulsions de Rubén Martínez, Urri i Ton Ripoll. La UESA suma els tres punts i recupera el lideratge de la Segona Federació.