Duel molt igualat, fins a la primera part, el que s’ha viscut a la Piscina Coberta Pere Serrat entre el Club Natació Sant Andreu i el Club Natació Sabadell. S’enfrontaven les campiones de la Copa de la Reina i les guanyadores de la Champions i els dos equips han tornat a demostrar que aquesta temporada continuen al mateix nivell. Finalment, però, l’equip de David Palma ha acabat guanyant per 10 a 15. L’andreuenca Ariadana Ruiz ha estat la màxima golejadora del partit amb cinc gols.

Sant Andreu i Sabadell, un partit molt igualat fins al descans

La primera jornada de la Divisió d’Honor femenina ens ha deixat un duel d’alt voltatge. El Club Natació Sant Andreu ha rebut a la piscina Pere Serrat el Club Natació Sabadell. Un enfrontament que ha començat amb domini vallesà que, al final del primer quart, guanyava per un ajustat 3 a 5. Un marcador que al descans encara estava més ajustat (7-8), gràcies a un parcial de 4 a 3 de l’equip de Javi Aznar.

Després del descans, però, i gràcies a un parcial de 0 a 3, el Sabadell ha pogut marxar en el marcador i obrir una escletxa de quatre gols (7-11) al final del tercer quart. En l’últim període, el Sabadell encara ha pogut ampliar les distàncies amb un gol més (3-4) i s’ha acabat adjudicant la victòria per 10 a 15.