El Sant Andreu ha encaixat la primera derrota de la temporada després de perdre, al Narcís Sala, contra el Lleida. El conjunt de Xavi Molist ha vist com els primers punts s’escapaven després de caure per 0 a 2 en un partit en què els lleidatans han estat més encertats. Els quadribarrats trenquen una ratxa de tres triomfs després de les victòries contra l’Eivissa, l’Andratx i l’Espanyol B.

Inici intens de Sant Andreu i Lleida

El partit ha començat com es preveia, amb molta intensitat entre dos rivals de molt nivell, en un Narcís Sala que ha registrat una altra bona entrada. Durant el tram inicial, hem pogut veure un Sant Andreu propositiu i fent una pressió asfixiant en sortida de pilota, però no s’ha traduït en gol quadribarrat. L’ocasió local més clara de la primera meitat ha arribat en un córner, que ha acabat rematant Pau Darbra pràcticament a l’àrea petita. Però s’ha topat amb Iñaki Álvarez. El porter del Lleida l’ha tret de sobre la línia en una aturada descomunal, negant el gol al Sant Andreu.

Gol amb aroma escapulat

Però el futbol és cruel, i al minut 35 ha arribat el gol del Lleida. Golàs d’Adri Gené, que ha col·locat una pilota a l’escaire lluny de l’abast de Nil. L’exescapulat ha tornat a demostrar tota la seva qualitat. A partir d’aquí, intensitat, poques ocasions, faltes i ball de targetes grogues en una primera meitat que se n’ha anat al descans amb el 0 a 1 al marcador.

Molt esforç, poca recompensa

A la segona meitat, el Sant Andreu s’ha bolcat en atac, sobretot per la banda dreta, però no ha acabat de trobar la porteria d’Iñaki. Xavi Molist ha fet entrar Josu, buscant el desequilibri i el gol del veterà jugador.

Amb el Sant Andreu mirant la porteria lleidatana, els visitants han aprofitat un contraatac letal per encarrilar el partit. Adri Gené, un altre cop amb molt mala bava, ha engaltat una rematada al travesser. El rebot ha caigut a Guillem Naranjo, que ha rematat de cap a plaer lluny de l’abast de Nil. A 20 minuts del final, el Sant Andreu s’ha vist perdent per 0 a 2. I a partir d’aquí, el Sant Andreu ha protestat pèrdues de temps del Lleida, que ha optat per deixar passar els minuts, defensar-se i sortir a la contra.

La sort no acompanya el líder

Ja al tram final, l’ha tingut Lucas Vinya, que no ha pogut concretar una rematada neta després d’una bona jugada col·lectiva. Però la més clara, sense dubte, ha estat per Max Marcet. Li ha caigut una bona pilota i ha tingut una situació d’u contra u dins l’àrea, però el xut ha marxat desviat per decepció de la parròquia quadribarrada. El Sant Andreu ho ha intentat, amb més cor que no pas futbol, però no n’ha tingut prou per sumar. Són els primers punts perduts, però els andreuencs, amb nou punts, conserven el lideratge.