Repartiment de punts entre l’Espanyol B i l’Europa. El partit ha estat marcat per la igualtat entre els dos conjunts. Adnane ha obert la llauna a la primera meitat i José Ángel ha situat l’1-1 definitiu. Tot això en un derbi que s’ha disputat en un escenari de luxe, l’RCDE Stadium, amb 3.800 aficionats.

Solvència escapulada i poc encert dels blanc-i-blaus

El partit ha començat molt igualat. L’Europa però, ha mostrat solvència i ha materialitzat la primera ocasió clara. Adnane, al minut 11, ha obert la llauna després d’aprofitar un mal rebuig defensiu per engaltar la pilota a la frontal i enviar-la al costat dret de Pol Tristán. El sastre de l’Europa ja suma tres gols en aquest inici de temporada. L’Espanyol hi ha reaccionat i, al minut 18, Mingo ha estavellat la pilota al pal després d’una gran centrada d’Almansa. Mingo ho ha tornat a provar al minut 28, però Flere ha aturat amb dos temps. El conjunt blanc-i-blau, empès a intentar retallar distàncies, ha tingut a tocar l’empat després d’una gran rematada d’Almansa que ha tornat aturar el porter escapulat. Abans de marxar al descans, els de Víctor Cea han reclamat un penal que el col·legiat Borja Guijarro no ha assenyalat. Mahicas ha tingut l’última de la primera meitat, amb una rematada de cap que ha marxat per ben poc per línia de fons. Amb el 0-1 al marcador han enfilat cap als vestidors.

Un bloc defensiu imperial porta l’Europa a la victòria

L’Espanyol ha sortit amb una marxa més després del descans. Ha gaudit de diverses ocasions però s’ha topat amb un bloc defensiu molt treballat per l’Europa. Al minut 59 Noel Carbonell, que ha entrat a la segona meitat, ha creuat massa el seu xut en la primera pilota que ha tocat, que per ben poc no ha entrat entre els tres pals. Els blanc-i-blaus ho continuaven intentant però s’han trobat amb el conjunt escapulat ben plantat. Al minut 70 l’Espanyol ha tornat a reclamar un penal, en aquest cas de Mahicas sobre Jose Angel que tampoc no ha assenyalat l’àrbitre. Set minuts després ha arribat la venjança personal del lateral. Almansa ha posat un caramel a José Ángel, que no ha perdonat empatant així el partit. El partit ha continuat amb poques arribades per part dels dos conjunts. L’ocasió més clara abans del descans ha estat el xut de Jan Moreno al 88 ha sortit fregant el pal dret de Flere. El marcador ja no s’ha mogut més i el partit ha acabat amb l’1-1 definitiu.