Barça Espanyol Lliga F Alexia celebra gol

El Barça s’ha imposat a l’Espanyol en un derbi que feia tres anys que no es disputava. La golejada per 7 a 1 ha vingut precedida d’una primera part en la qual les blanc-i-blaves han sorprès les blaugrana al Johan Cruyff. El derbi s’ha decidit a la segona meitat amb els set gols del Barça (hat-trick d’Ewa Pajor, doblet d’Alexia i gols de Pina i Aitana).

L’Espanyol s’imposa al Johan Cruyff en els primers minuts

El derbi ha començat amb domini per part del Barça amb tres ocasions de gol. Dues rematades de Vicky López, que ha aturat Romane, la portera blanc-i-blava, i un pal d’Aitana. Tot i que l’Espanyol s’ha avançat al marcador amb un gol de Simona al minut 20 a la primera ocasió clara que han tingut. Amb aquest gol, el conjunt blaugrana fa tres partits consecutius en els quals comença perdent, com amb el Madrid CFF i amb el Manchester City. A més, és el quart enfrontament que les blaugrana reben gol.

Després del gol de les blanc-i-blaves, l’equip de Sara Monforte no ha tingut més oportunitats de cara a porteria. I l’altra cara de la moneda, les de Pere Romeu han estat bastant imprecises i no han aprofitat cap ocasió per empatar el derbi al Johan Cruyff.

Monòleg del Barça a la segona

Pere Romeu ha decidit a la mitja part fer tres canvis: Ewa Pajor per Rölfo; Graham per Kika i Alexia per Vicky. Els canvis han fet que les blaugrana hagin tingut oportunitats de gols més clares amb un xut de Pina i un altre de Pajor, que ha aturat Romane. Així mateix, els gols de la remuntada han arribat seguits a partir del minut 59. El primer l’ha fet Ewa Pajor i els altres dos, Alexia, als minuts 62 i 65.

La resta del partit ha estat un monòleg del Barça amb el quart gol de Pina, al minut 74, el cinquè d’Aitana, al 79 i el sisè i setè de Pajor, que ha fet un hat-trick en 45 minuts. Tota la segona part ha estat un recital de les blaugrana, que han aprofitat una gran part de les oportunitats per encertar de cara a porteria i endur-se el derbi. Amb aquest triomf, les de Pere Romeu continuen liderant la Lliga F amb autoritat.