El Real Club de Polo s’ha reestrenat a Divisió d’Honor amb victòria davant el Sardinero. Les vigents campiones de la lliga no han canviat la dinàmica respecte a la temporada passada. Ara, sota les ordres de Vicente Orero, han golejat el conjunt càntabre per 3 a 0, amb un doblet de Alina Piccardo i un gol de Patri Álvarez.

Domini barceloní a la primera meitat

El Polo ha tingut el domini del joc durant la primera meitat del partit. En el primer quart, però, s’han topat amb un Sardinero ben replegat al darrere que ha concedit pocs espais i, per tant, ha complicat les arribades de les locals. Abans no s’acabessin els primers 15 minuts, Patri Alvarez, mitjançant una jugada individual, ha obert la llauna.

Mateix guió al segon quart. Domini de les de Vicente Orero i un Sardinero tancat. El talent de Patri Alvarez ha tornat a aparèixer amb una centrada des del costat dret que ha acabat rematant Alina Piccardo. Tot i que n’han tingut alguna més els dos conjunts —fins i tot les barcelonines han tingut un penal—, el marcador no s’ha mogut del 2-0 i amb aquest resultat han enfilat cap als vestidors.

Mateix guió i sentència

En el tercer quart, el Polo ha buscat ampliar distàncies i el Sardinero retallar-les. Amb poques arribades dels dos conjunts, el marcador no s’ha mogut. La més clara l’ha tingut Patri Álvarez, amb una rematada que s’ha acabat estavellant a les cames de la portera càntabra.

A l’últim quart ha arribat la sentència. Després d’un monòleg del Polo, però amb poques accions transformades, ha arribat el gol que ha tancat el partit. Alina Piccardo ha aprofitat un penal per sentenciar i fer el 3-0 definitiu.