El Polo ha començat el nou cicle amb victòria. El conjunt que ara dirigeix Ramon Sala han aconseguit el triomf davant el Taburiente per 2 a 0 amb un gol de Teo Hinrichs i un altre de Benedikt Schwarzhaupt . Després d’un estiu amb baixes de renom com Marc i Alex Reyné, el de Llorenç Piera o Marc Recasens, l’equip de Barcelona ha demostrat que s’ha refet i ha plasmat damunt el terreny de joc la dinàmica que vol seguir aquesta temporada.

El Polo se sent còmode i s’avança al marcador

El primer quart ha estat molt igualat entre els dos conjunts. Tant el Taburiente com el Polo han gaudit d’ocasions per obrir la llauna que no han estat capaços de transformar. Les dues més clares del conjunt de Barcelona han estat amb una rematada d’Arnau de Bruijin, sol dins l’àrea, que ha enviat per sobre la porteria de Jose Maria Pitarch i un xut de Jaime Ibran que no ha pogut definir còmodament.

El segon quart ha començat amb bon peu per als de Ramon Sala. Teo Hinrichs ha avançat el Polo al marcador amb una gran jugada individual, que aprofitant algun rebot dins l’àrea, ha enviat al fons de la xarxa. El Taburiente hi ha volgut dir la seva i Santiago Binaghi ha tingut l’empat a l’estic, tot i que no ha pujat al marcador. El Polo ha continuat pressionant i creant ocasions clares que no han trobat porteria. El mateix Teo ha rebut una centrada a la frontal de l’àrea que se n’ha anat desviada per sobre la porteria del conjunt canari. Amb l’1-0 i tot per decidir, han enfilat cap als vestidors.

El Polo defensa el títol de vigents campiones amb victòria davant el Sardinero
Les de Vicente Orero han guanyat el conjunt cantàbre per 3 a 0 en el que ha estat la reestrena a la Divisió d’Honor

Tercer quart marcat pels penals desaprofitats

El tercer quart ha estat marcat pels penals desaprofitats. El Polo no ha transformat un penal que hauria suposat el segon gol i hagués servit al conjunt d Barcelona per calmar una mica el matx, i per la seva part, el Taburiente tampoc ha aprofitat els dos penals consecutius per retallar distàncies. Iñaki Zaldua ha tingut a tocar el segon, després d’una rematada massa creuada que s’ha escapat per la línia de fons. Amb la distància mínima al marcador i la igualtat al terreny de joc, tot s’ha decidit en l’últim quart.

El Polo aguanta i s’endú la victòria ajustada

Els de Ramon Sala han sabut patir per endur-se la victòria. L’últim quart els ha tocat serrar les dents per aguantar el resultat. Damunt el terreny de joc han demostrat la confiança en el projecte, ja que han fet una gran tasca defensiva en els contraatacs del Taburiente i han calmat el joc amb pilota. Tot i desaprofitar dos penals, la sentència ha arribat en el tercer. Benedikt Schwarzhaupt ha marcat el segon gol un minut abans del final i ha portat el Polo a sumar la primera victòria de la temporada.