(EFE/Redacció) El CN Atlètic-Barceloneta continua dominant amb fermesa el waterpolo a casa nostra. Els mariners han sumat la 19a Lliga consecutiva, competició que no perden des de la temporada 2005-2006. De fet, el conjunt barceloní ha sumat en aquest període 51 títols entre Lligues, Copes i Supercopes. De fet, només ha deixat escapar dues Copes i quatre Supercopes. Però en el trofeu més important no ha fallat i ningú no ha pogut amb ell.

6-11 a Sabadell i 2-0 a l’eliminatòria

L’Atlètic-Barceloneta va superar amb contundència per 6-11 el CN Sabadell en el segon partit de la final per al títol de la Divisió d’Honor. El quadre barceloní va cimentar la seva victòria en els dos primers parcials, però va acabar guanyant també el tercer davant un equip que va patir moltíssim pels seus desajustos defensius i que només va aconseguir anotar dos gols en el segon tram de partit. De fet, la renda màxima per als mariners en el segon parcial va arribar a ser de quatre gols i, per més que el quadre vallesà va remar al final, aquesta diferència es va eixamplar.

Una defensa fèrria

Un tercer parcial sense gols va passar factura al combinat de Quim Colet, que va marxar al descans amb només quatre gols a favor (4-8) i no va anotar el cinquè fins a l’equador del darrer temps. La defensa dels vallesans se’n va anar en orris i la poca lucidesa en els seus atacs va donar ales al Barceloneta, que va aprofitar les contres i va infondre la por a llançar al seu rival. A més, la pressió dels visitants va impedir revolucionar el partit i trobar alternatives als locals, que encara que van fer dos gols, ja sense opcions en els últims minuts, van veure com el rival els passava per sobre en totes les facetes del joc.

Així, els de Fatovic van tornar a demostrar que no tenen rival en la competició nacional i van tancar el títol en dos partits: el primer, en un xoc tebi; el segon, en una reafirmació de la seva superioritat i els galons que el porten a aconseguir un altre triplet.