El Muntanyesa va perdre a casa el darrer partit de pretemporada per 2 a 3 contra un Racing Vallbona que disputava el segon amistós del curs. Els de Toni Escudero han tancat la preparació del començament de lliga de Tercera Federació contra el Tona amb una derrota que deixa mal regust. El Racing Vallbona, que entrena Marc Rodríguez, debutarà aquesta temporada a la Primera Catalana.

Males sensacions per a la Monta abans de començar la lliga

El conjunt d’Escudero no va trobar les millors sensacions al terreny de joc el darrer partit de pretemporada quan Eric Sánchez va obrir el marcador a favor del Racing Vallbona al minut 20 del partit. Aquesta va ser l’única diana de la primera part.

En tornar dels vestidors, el matx va pujar de nivell i els de Toni Escudero van entrar amb una mica més de ritme i Pedrol va fer el primer gol dels locals al minut 53. Però el Racing Vallbona va respondre amb dues dianes més, una per a Oriol Donadeu i l’altra per a Víctor Garcia en només set minuts de diferència. El Muntanyesa va intentar reduir diferències i va aconseguir marcar un altre gol gràcies a Kevin Díaz al minut 88, però va ser el darrer i, per tant, insuficient per aconseguir l’empat mentre tancaven el marcador 2 a 3, amb victòria per al Racing Vallbona.