La Muntanyesa ha guanyat plàcidament i ha sumat la segona victòria de la temporada davant l’Escala. En el partit que ha suposat el retorn de Raúl Paje a la Bombonera de Nou Barris, els locals han dominat el partit de principi a fi golejant per 3-0 els de Costa Brava.

Primera meitat amb domini de la Monta

Després d’uns primers minuts igualats amb ocasions desdibuixades per als dos conjunts, els de Toni Escudero han pres el control del partit. Ángel ha portat la batuta d’una jugada per la banda dreta que ha acabat rematant Kevin per obrir la llauna. Amb aquest gol, els locals han crescut i han gaudit d’ocasions que no han pujat al marcador. Per la seva part, l’Escala ha intentat retallar distàncies, però l’1-0 ja no s’ha mogut i han enfilat cap als vestidors.

El Sant Andreu supera l’Atlètic Balears amb un gol “in extremis” de Guille Torres
Els andreuencs han superat un rival directe

La sentència dels de Nou Barris

A la represa, l’Escala ha intentat capgirar el marcador i Martí Alonso, que l’any passa vestia de groc i negre, ha estat a punt d’empatar el matx picant la pilota per damunt d’Eric. Quan la igualtat estava plasmada damunt el terreny de joc, ha arribat la sentència dels de Nou Barris. Una gran recuperació en sortida de pilota, ha permès a Pedrol guanyar l’esquena al central i sentenciar el matx. L’Escala ha buscat el gol de l’honor però s’han topat amb un gran Eric sota pals. Al minut 89, Elhadji ha culminat la festa després de caçar un rebuig defensiu a la frontal per fer esclatar la Bombonera i situar el 3-0 definitiu.

L’Europa capgira el marcador, supera el Torrent i segueix invicte al Nou Sardenya