El Muntanyesa s’ha estrenat a Tercera Federació amb derrota i condicionats per una expulsió directa només començar. Els d’Antonio Escudero, que han estat amb inferioritat durant tot el partit, han perdut per 1-4 contra la Unió Esportiva Tona.

Una expulsió i partit sentenciat

En una de les primeres jugades del partit, al minut 4, Gabaldón ha estat amonestat amb targeta vermella i la Monta s’ha quedat amb 10 jugadors damunt el terreny de joc. Aquest ha estat el condicionant del partit, ja que amb inferioritat, el Tona s’ha trobat més còmode i ha trobat espais a l’esquena de la línia defensiva. Al minut 13, Marc Roquet ha fet el primer, després de rematar un servei de cantonada. Només 3 minuts després, Roquet ha tornat a aparèixer per fer el segon. Al minut 25, el Tona ha sentenciat després que Surkov s’hagi fet un gol en pròpia porteria. El mateix Surkov ha estat l’encarregat de retallar distàncies amb una gran rematada de cap abans d’enfilar cap als vestidors i ha situat l’1 a 3 al marcador.

Segona meitat amb la mateixa tònica

A la represa, ho ha intentat el Muntanyesa però amb inferioritat poca cosa podien fer. Marc Roquet ha tornat a aparèixer per sentenciar el matx amb una canonada des de fora l’àrea ajustadíssima al pal esquerre d’Eric que no ha pogut fer res per aturar-la. Amb arribades pels dos cantons, ja sense perill, l’àrbitre ha xiulat el final.

Reestrena a Tercera RFEF amb derrota i ja amb la mirada posada al següent partit. La Monta s’enfrontarà al Manresa aquest proper diumenge 15 de setembre a les 12:00 h.