La Muntanyesa s’encomana d’èpica per endur-se el triomf contra el Badalona (1-0). En un partit molt encallat, amb poques arribades, tot s’ha decidit a l’últim minut de partit. Un servei de cantonada a l’afegit ha acabat decantant la balança a favor dels de Nou Barris amb un gol d’Aitor.

El Badalona perdona el gol a les acaballes del primer temps

La primera part s’ha vist marcada per la intensitat defensiva als duels aeris. La Muntanyesa ha optat per jugar en llarg a través del seu porter Eric Fernández i la baixada de pilota del davanter Kevin Diaz, l’home més determinant de l’atac dels de Nou Barris. El Badalona ha disposat de l’ocasió més clara del primer temps amb un xut de Larrossa a boca de canó que s’ha estavellat al travesser després d’un gran refús del central Surkov en una acció de molt mèrit.

La Muntanyesa guanya amb tota l’èpica possible

A la represa, la Muntanyesa ha sortit amb una marxa més, però les pilotes llargues continuaven marcant el ritme del partit. Amb arribades desdibuixades pels dos cantons però cap de materialitzada, anaven esgotant-se els minuts. Quan semblava que el marcador ja no es mouria, ha arribat la sorpresa. Al minut 90, a través d’un servei de cantonada, Aitor ha empès una pilota que havia quedat morta a l’àrea petita per portar als de Nou Barris a sumar la primera victòria de la temporada. Un resultat, 1-0, que dona ales als de Toni Escudero.