El Club Natació Atlètic-Barceloneta continua com a líder de la Divisió d’Honor masculina després de guanyar el Mataró per 9 a 17. El conjunt d’Elvis Fatovic ha sumat un altre triomf gràcies a un bon inici de partit en què els mariners han aconseguit obrir un forat de cinc gols en el marcador, abans del descans. Bernat Sanahuja i Gergely Burian han estat els màxims golejadors de l’Atlètic-Barceloneta amb tres gols cadascú.

L’Atlètic-Barceloneta surt a totes des d’un bon inici

Després d’aconseguir una bona victòria en el debut de la Champions contra el Vasas Plaket hongarès, l’Atlètic-Barceloneta afrontava el partit contra el Centre Natació Mataró amb la intenció de sumar els tres punts i mantenir-se al capdavant de la classificació. I ho han aconseguit. Des d’un bon inici, els jugadors d’Elvis Fatovic han aconseguit uns bons parcials que els han dut cap a la victòria final. En el primer quart, els mariners ja dominaven per 2 a 6. Un marcador que, al descans, s’ha ampliat amb un gol més (5-10)

A la represa, els campions actuals de Lliga han mantingut les distàncies fins al 5 a 13. Un marcador que al final del partit ha estat per al Club Natació Atlètic-Barceloneta per 9 a 17.