El Martinenc ha guanyat el partit de tornada de les semifinals del play-off a Lliga Elit contra el Sant Joan Atlètic Montcada (2-1), però amb la victòria no n’hi ha hagut prou per capgirar el 4-1 d’avantatge que portaven els visitants del partit d’anada. I això que ha arribat a posar-se 2-0 amb els gols de Miguel Ángel Sanvidal i Edgar Tejada. Amb aquesta derrota, els del Guinardó han caigut eliminats del play-off i hauran de jugar una temporada més a la Primera Catalana.

El Martinenc, amb molt de camí fet a la primera meitat

El Martinenc ha sortit al partit a mossegar per buscar ràpidament el primer gol del partit. Un primer gol que els fes somiar i que els acostés a la remuntada. Després de moltes ocasions que o la defensa o el porter, Roger Garcia, ha acabat frustrant, al minut 15 ha arribat el primer dels locals. En una falta molt llunyana que ha picat Pitu dins l’àrea, ha aparegut Miguel Angel Sanvidal per posar el cap i obrir la llauna. De cap també ha arribat el segon gol dels del Guinardó arran d’una centrada lateral que ha creuat, imparable, Edgar Tejada al segon pal.

Amb el segon gol ha pujat la tensió al Municipal del Guinardó. Amantini ha fet una entrada fora de lloc, per la qual ha vist una targeta groga, que els jugadors locals han anat a recriminar-li. La discussió s’ha traslladat a les banquetes i a la graderia, i el partit s’ha aturat uns minuts perquè es relaxés l’ambient.

Quan el partit ja estava abocat al descans ha arribat el gol del Sant Joan Atlètic Montcada al temps afegit. Una centrada lateral des d’un servei de banda que ha empès Alfredo Froy Villanueva per acostar-se al marcador i dificultar, encara més, el miracle que necessitava el Martinenc.

Més aturades i sense el premi del gol

Els del Guinardó han començat la segona meitat amb la necessitat de marcar dos gols per forçar la pròrroga. Però els del Guinardó no han sortit amb la mateixa empenta que a la primera meitat i no han tingut tantes ocasions de gol. La primera no ha arribat fins al minut 15 de la represa, amb una contra de Dani Suárez fins a l’àrea. El davanter ha protestat un possible penal que l’àrbitre ha desestimat i de la pilota morta n’ha arribat una doble ocasió de Bacari que Roger García ha aturat. El porter visitant ha pres la mida al davanter del Martinenc tot el partit.

A la segona part, el temps també ha estat aturat durant uns minuts, però en aquest cas per un cop que ha deixat mig estabornit Alex Torres, el defensa del Martinenc. Després de ser atès per les assistències, ha tornat al camp sense cap més problema.

Els locals s’han abocat a l’atac, però amb centrades molt precipitades i poc precises. Unes jugades fàcils per a l’Atlètic Montcada, més acostumat a aquest tipus de joc i que ha anat rebutjant sense gaires problemes. Tot i guanyar el Guinardó, no n’hi ha hagut prou i el Martinenc haurà de continuar una temporada més a Primera Catalana.