Barça Young Boys Champions

El Young Boys ha marxat de Barcelona amb cinc gols en contra i encara han tingut sort. És cert que ells han tingut un parell d’ocasions, però el Barça podria haver ampliat un marcador que ha acabat 5 a 0. El millor retorn de la Champions a Barcelona el dia que ha tornat a jugar uns minuts Frenkie de Jong més de cinc mesos després.

Lewandowski obre la llauna i ensorra els plans del Young Boys

Els suïssos tenien les idees molt clares. Junts, a prop de l’àrea i a esperar un contracop o que el Barça es posés nerviós. Però Lewandowski, al minut 8, els ha engegat els plans enlaire. El guió no ha canviat i els blaugrana ha continuat percudint. Així, a la mitja hora, Raphinha ha fet el segon i Iñigo Martínez, poc després, el tercer a la sortida d’un córner. La feina feta abans del descans.

Torna Frenkie de Jong cinc mesos després

Els blaugrana han abaixat una marxa a la represa. Tot i això, alguns com Raphinha i Lewandowski n’han volgut més. El polonès ha trobat el seu segon gol per fer el 4 a 0 i el brasiler s’ha tornat a mostrar indispensable en l’equip de Flick. La maneta l’ha tancada Camara en pròpia porta. Els suïssos podrien haver marcat el gol de l’honor, però, primer, s’han topat amb la fusta i, després, amb el VAR, que ha descobert un fora de joc mil·limètric. A banda de la golejada, les bones notícies han estat la tornada de Frenkie de Jong més de cinc mesos després de la lesió i uns bons minuts d’Ansu Fati.