@_rl9

Robert Lewandowski va fer saltar les alarmes en el partit que Polònia va disputar contra la selecció escocesa a Hampden Park. El polonès va tornar a estar molt encertat i va fer un gol i una assistència que van ser clau per aconseguir la victòria contra els de Steve Clarke per 2 a 3. Al minut 72 de la segona part, però, el davanter blaugrana va ser substituït per unes molèsties musculars. El mateix Lewandowski va explicar després del partit que “si arriscava avui, demà o demà passat podria ser molt pitjor” i que “la temporada serà molt exigent. Podria tenir fins a 70 partits per davant i necessito administrar la meva força i energia de forma sàvia”.

Un inici de temporada elèctric

El polonès ha començat la temporada en estat de gràcia i és un dels responsables que el Barça sigui el líder de la Lliga. Lewandowski és el jugador més influent en atac de l’equip i quan només s’han disputat quatre partits de Lliga, ja ha marcat quatre gols i ha fet una assistència. L’ex del Bayern de Munic ja és el màxim golejador de la Lliga i, si segueix a aquest ritme, pot donar moltes alegries als culers aquesta temporada.