Robert Lewandowski hat trick Alabes

Victòria de líder d’un Barça amb gana. L’equip de Flick ha superat l’Alabès amb una primera mitja hora escandalosa, en què s’ha assolit el 0 a 3 definitiu. Hat-trick de Lewandowski, dues assistències de Raphinha, una d’Èric Garcia, i el Barça suma 24 punts de 27 possibles. L’equip signa un inici de lliga per a emmarcar.

Mitja hora d’escàndol i la dupla de moda

El Barça ha sortit a buscar el ganyot de l’Alabès, que s’ha passat la primera part traient aigua de la barca. Raphinha ha vist com li anul·laven el primer al minut tres, per fora de joc previ de Lamine Yamal. Primer avís d’un Barça decidit a fer pagar a l’Alabès els plats trencats de Pamplona. Al minut cinc, ha entrat Eric Garcia per substutuir Ferran, que ha marxat lesionat.

En una falta llunyana, al minut vuit, ha arribat el primer. Raphinha, en estat de gràcia, ha posat una centrada a Lewandowski i el polonès ha rematat a barraca. Deu minuts més tard, ha aparegut un altre cop la dupla de moda. Raphinha s’ha generat una autopista i ha regalat el gol a Lewandowski. Doblet de gols i doblet d’assistències en només vint minuts. En la jugada següent, Raphinha ha pogut fer el seu, però Sivera ho ha evitat. El porter li ha tret un u contra u claríssim quan tothom cantava el gol. I el Barça ha fet el tercer. En mitja hora. Un cada deu minuts, com si es tractés d’una mitjana. Aquest cop amb assistència d’Èric, però el gol l’ha fet el de sempre. Triplet en mitja hora d’un Lewandowski escandalós.

L’Alabès ha donat senyals de vida abans del descans, amb un gol que no ha pujat al marcador. El fora de joc ha salvat Iñaki Peña, i amb el 0 a 3 el partit ha marxat al descans.

Segona part diferent, però líders a l’aturada

A la represa, poques semblances amb la primera meitat. Només saltar al camp, els dubtes d’Iñaki en un córner han acabat amb un xut de Toni Martínez al pal. Primer avís. Seguidament, bons minuts de l’Alabès. Segon avís. Flick ha mogut la banqueta, fent entrar Koundé per Héctor Fort, i Ansu Fati per Lamine, que s’ha quedat sense marcar després d’un altre bon partit. L’electricitat d’Ansu li ha fet generar una ocasió clara, però Sivera li ha negat el gol. El mateix ha fet Iñaki amb un u contra u de Kike. Més minuts per De Jong, que ha entrat a deu minuts per al final. També ho ha fet Gerard Martín en el lloc de Balde.

Com ja va passar al setembre, líders a l’aturada. El Barça de Flick no és cap broma, si és que algú s’ho pensava.