L’Europa s’ha convertit en l’últim finalista del Torneig d’Històrics, després de guanyar per 2-0 el Prat, i certifica així la plaça a la final, en què hi haurà derbi barceloní. El gol d’Albert García i el de Manel Lozano han estat suficients per aconseguir la victòria i aquest diumenge s’enfrontaran al Sant Andreu a les 21 h en el partit què decidirà el campió de la competició.

Una primera part amb rotacions i domini escapulat

Aday Benítez ha plantejat un onze amb moltes rotacions. El domini dels escapulats s’ha fet notar des de l’inici del partit i al minut 15 Adnane ho ha provat amb un xut que ha acabat refusant Pablo a córner. Dos minuts després sí que han materialitzat l’ocasió, amb una gran jugada individual d’Albert García que ha definit a la perfecció i ha avançat l’Europa al marcador. Tot i les arribades dels de la Vila de Gràcia durant la primera meitat, han acabat enfilant cap als vestidors amb l’avantatge mínim.

Mateix guió i cap a la final

A la represa, s’ha viscut gairebé el mateix guió que a la primera part. Aday Benítez ha fet rotacions i l’Europa ha tornat a dominar el partit. Al minut 59, Manel Lozano ha aprofitat l’errada en sortida de pilota del Prat per fer el segon i sentenciar pràcticament la plaça a la final. L’Europa, però, tenia ganes de més i Pimentel ha estat a punt de fer el tercer, tot i que la rematada ha acabat marxant desviada. Manel Lozano, que ha fet una gran exhibició de futbol, ha buscat el segon, però el marcador ja no s’ha tornat a moure i s’ha quedat amb el 2-0 definitiu per aconseguir el pas a la final, amb derbi barceloní.

Aquest diumenge a les 21 h, Sant Andreu – Europa, en el matx que decidirà el campió del Torneig d’Històrics.