La pilota aturada ha posat molt coll avall el partit per als locals. Marc Navarro amb un potent xut de falta i Lluis López amb una rematada de cap han col·locat el 2 a 0 quan tot just s’havien jugat 12 minuts de partit. Carlitos López ha retallat diferències només tres minuts més tard, però l’alegria visitant s’ha esfumat amb el 3 a 1, obra de Rufo. El recital de gols ha continuat amb el 3 a 2 d’Urzaiz abans del descans. I a la segona meitat ha arribat l’empat, que ha estat obra de Quim Araújo, un vell conegut de l’afició de la Monta i del Sant Andreu. Un gol que ha enfonsat l’Espanyol B i ha esperonat l’Eldenc per certificar la remuntada. Diego Ruiz ha fet el quart i Fresno ha sentenciat amb el cinquè. Encara hi ha hagut temps per veure el 4 a 5, obra de Lluís López que ha tancat una tarda de bogeria a Sant Adrià.