Juan Carlos Lazo
Font: @RCDEspanyol

L’Espanyol ha anunciat que l’extrem de 28 anys José Carlos Lazo no continuarà com a jugador perico la temporada vinent. El gadità, que va arribar l’estiu del 2022 procedent de l’Almeria, ha jugat 30 partits amb la samarreta blanc-i-blava i ha marcat dos gols, un del quals és el recordat gol a Eibar aquesta temporada en una remuntada perica al temps afegit. Lazo va firmar fins al 30 de juny del 2027, però ha acordat amb el club la rescissió de contacte.

Autor d’un gol pel record

Tot i no disposar de gaires minuts en la seva etapa a l’Espanyol, José Carlos Lazo serà recordat pel seu agònic gol a l’Eibar el mes de febrer. L’extrem va entrar quan quedaven sis minuts de partit i l’equip perdia per 2 a 1; ell va firmar el gol de la remuntada en el minut 99, després de l’empat tres minuts abans de Salvi Sánchez.