Jaël Bestué classificada Jocs Olímpics París

Jaël Bestué tornarà a ser olímpica i participarà en els Jocs Olímpics de París 2024. La barcelonina ja havia cremat dos cartutxos durant el cap de setmana, però encara li quedava una última bala: la final del Campionat d’Espanya d’atletisme. I no va fallar, sense el vent en contra de les altres dues curses, Jaël Bestué va fer els 200 m llisos en 22’73”, baixant la mínima de la Federació Espanyola d’Atletisme que és de 22’80”.

Mínima i Campionat d’Espanya

Després d’haver guanyat la primera sèrie i les semifinals, però de no haver aconseguit la mínima, Jaël Bestué va tornar a brillar a la final dels 200 m del Campionat d’Espanya i es va emportar el campionat amb els 22’73”.

Després de Tòquio 2020, París 2024

Jaël Bestué tornarà a disputar uns jocs olímpics tres anys després. L’atleta del Barça va participar el 2021 a Tòquio, on, tot i aconseguir la seva millor marca personal amb un temps de 23’19”, no va poder superar les classificatòries. Aleshores tenia 20 anys. Ara, amb 23 (en farà 24 al setembre), la barcelonina arriba més madura i amb bones sensacions.