L’Horta no podrà lluitar per l’ascens a la Tercera RFEF. El conjunt hortenc no ha pogut passar de l’empat a un contra el Figueres a la pròrroga, després d’haver guanyat per 1 a 0 els 90 minuts gràcies a un gol de penal d’Otman. El conjunt barceloní ho ha intentat, però no ha pogut empatar l’eliminatòria després del 2 a 1 de l’anada (amb un gol dels empordanesos al minut 96).

Otman empata de penal

L’Horta ha sortit extremadament endollat, amb una molt bona actitud. Els hortencs han tingut ocasions, però també han tingut lesions. Primer, Fabián i després, Ricki Vidal. Les ocasions, de Ricki Vidal i d’Otman, i un xut al pal de Joan Vives, però també del Figueres. Ara bé, quan semblava que a la mitja part s’arribaria amb empat a zero, ha arribat el penal provocat per Rubén. Otman ha desfermat la bogeria al Municipal Feliu i Codina quan ha marcat el gol en el temps afegit. El marcador era, al descans, d’1 a 0.

Pròrroga

Per continuar amb el domini de la primera part, els de Javier Giménez han mostrat un rendiment a la gespa espectacular. Otman ha buscat el segon al 53, sense èxit. I Kevin gairebé hauria pogut marcar per al Figueres amb un xut de perill que no ha entrat per molt poc. Joan Vives ha tornat a tenir el gol a prop amb un xut que ha marxat fora per poc. El partit se n’anava a la pròrroga.

El gol de Bech trenca el somni de l’Horta

Només uns minuts han servit per al conjunt de Figueres per fer gol. Marc Bech ha fet un xut que ha trencat el somni de la banqueta local. Un gol anul·lat de l’Horta per fora de joc, acompanyat de la pluja imprevista, ha fet que els barcelonins s’enfonsessin. L’expulsió per doble targeta groga de Jordi López encara ha posat més dificultats per a una remuntada que no ha arribat.