El Gràcia Gimnàstic Club triomfa al Campionat d’Espanya, celebrat a Pamplona, fent rècord històric del club amb els resultats de gimnàstica artística masculina i femenina. La competició, celebrada el mes de juny, va acollir 900 infants de 125 clubs nacionals diferents i vuit nens i vuit nenes del Gràcia Gimnàstic van obtenir 38 medalles en diferents disciplines.

Tres campions d’Espanya en Via Olímpica

26 alumnes graciencs van anar al campionat i tres són actualment els millors d’Espanya en la seva categoria de Via Olímpica, el nivell més alt de la gimnàstica artística. Lucas Fernández va quedar campió d’Espanya de Via Olímpica 3 aconseguint la medalla d’or nacional en cavall amb arcs i barra fixa. Victòria Palmisano també va ser campiona d’Espanya en Via Olímpica 4 i Blau Padilla es va classificar també la primera nacional en Via Olímpica 2 i va aconseguir la medalla d’or en barra d’equilibri.