barca hammarsby champions

El Barça ha golejat el Hammarby suec amb un contundent 9-0 repartit en set golejadores diferents en la segona jornada de la Lliga de Campions. Les de Pere Romeu s’han exhibit a Europa i sumen els primers punts a la Champions amb un marcador històric després d’un inici inesperat contra el Manchester City.

El Barça recupera la piconadora a la Champions

EFE -. Un Barça desfermat, còmode i abocat a les triangulacions ha aixafat un rival que, tot i ser atrevit, no va poder fer res contra un equip que, juntes, juguen de memòria. Les de Pere Romeu portaven quatre partits encaixant, però una Cata Coll molt atenta –va aturar un un contra un, l’ocasió més clara de les sueques, al primer minut– va apagar les il·lusions de les de Martin Sjögren en les seves tímides aproximacions.

Les combinacions entre Putellas i Pina ja van avisar als pocs minuts de l’enfrontament i van requerir les intervencions de la meta rival, que va aguantar el que va poder però va sucumbir al que estava escrit. Van ser elles –la primera de tacó– que van trobar a Graham al minut 10 perquè aquesta obrís la llauna.

Graham Hansen, al minut 24, va assistir al cor de l’àrea perquè Clàudia Pina no perdonés. La pressió alta del rival i la seva intensitat es van desinflar, i Alexia Putellas va rematar un centre perfecte de Patri Guijarro per sentenciar amb un 3-0 just abans del descans.

Pluja de gols a la segona part

En un guió molt semblant al de la primera part, el quart, obra de Mapi León, va ser l’únic del partit a pilota aturada. Amb un altre remat de cap, la central va batre a Tamminen al minut 53. Sense parar, només cinc minuts després, arribaria el doblet de Pina. En el cinquè va ser Aitana Bonmatí, que també havia assistit l’anterior, qui va trobar a la davantera amb una passada filtrada, marca Pilora d’Or, perquè aquesta, lliure després d’un magnífic moviment d’Ewa Pajor, definís de la mateixa manera al pal impossible per a la portera rival.

La pluja encara no havia acabat, Pajor no volia marxa sense el seu gol: ho va fer al minut 71, però el gol portava el nom de Hansen; va ballar, va derrapar, va girar, va fer el que va voler per assistir, i el marcador va reflectir, per primera vegada aquesta temporada a la Lliga de Campions, una golejada marca de la casa amb zero gols en contra.

Sense temps per descansar, només quatre minuts després, una pilota de Patri Guijarro va trobar el seu destinatari en Hansen, que des de la seva banda dreta va acabar desmantellant la defensa rival.

Sembla que el 7-0 era definitiu, però al minut 86 Brugts també volia sumar-se a la festa pescant una jugada que va enviar ajustat al pal. Només faltaven quatre minuts per acabar el temps reglamentari, però Rolfö encara tindria temps de posar la cirereta ràcies al penal que la col·legiada va assenyalar sobre la davantera noruega.

Una golejada que parla per si sola perquè el quadre de Romeu se situï en el segon lloc del Grup D i torni a la càrrega a la Lliga F, on sí és líder en solitari i on s’enfrontarà al Levante UD aquest diumenge (17:00h).