El Girona B ha superat l‘Europa B en el duel de filials de la jornada 3 del grup 3 de la Tercera Federació. Un segon temps molt bo i molt efectiu dels gironins ha decidit el duel al Nou Sardenya. Minsu, que ha fet un doblet, i Raúl Martínez han donat el primer triomf de la temporada als gironins. L’Europa B, de la seva banda, es manté fora dels descens després d’haver sumat tres dels nou punts que s’han disputat.

L’Europa mereix més en el primer temps

La posada en escena del filial de l’Europa ha estat molt bona. El conjunt escapulat ha tingut les primeres oportunitats, però no les ha sabudes traduir en gol. L’intent de rosca al pal llarg de Julen ha marxat fregant el pal de la porteria de Sergi. Tampoc Buba no ha pogut superar el porter gironí amb un xut des de la distància. A l’altra banda, el col·legiat ha anul·lat el 0 a 1 del Girona B per un fora de joc en l’acció.

L’equip escapulat ha seguit insistint, però tampoc no ha sabut ajustar la punteria. Tampoc no ha estat encertat Valter Pereira, que no ha pogut obrir la llauna en una de les últimes ocasions del primer temps.

El Girona B resol en un segon temps perfecte

La segona part ha estat molt diferent. El Girona ha sabut trobar el camí de la porteria escapulada amb més celeritat. I, a més, ha estat molt efectiu. Minsu ha obert el camí dels gironins completant una gran jugada per la banda de Dawda. El mateix jugador coreà ha estat decisiu pocs minuts després: ha fet una jugada individual per banda dreta i ha assistit a Raúl Martínez per a fer el 0-2. Una nova estocada per a l’Europa B de Jonathan Ruiz.

La sentència final l’ha acabat fent, de nou, Minsu. El coreà ha recollit un rebot després d’una gran jugada de Samu i ha fet, a plaer, el 0-3 definitiu. Massa càstig per a un Europa B que s’ha anat desfent a mesura que passaven els minuts.