El Sant Andreu ha hagut de treballar molt dur per sumar un punt del camp del Girona B. Els andreuencs han empatat a un amb un gol d’Albertito a les acaballes del partit. Amb aquest empat els quadribarrats continuen dos punts per sota de l’Europa, quan queden dues jornades per acabar la Lliga.

El Sant Andreu domina, però no genera ocasions

El Sant Andreu ha sortit pressionant i Guzmán en els primers minuts ha estat el jugador andreuenc més incisiu. El migcampista ha posat a prova a Iker Piedra, que ha hagut d’intervenir per evitar el gol. Els de Xavi Molist han tingut la pilota i han controlat el partit. Defensivament el Sant Andreu no ha passat angúnies, però ofensivament els quadribarrats no han generat perill. El Sant Andreu ha dominat, però no ha trobat la manera de trobar escletxes a la defensa gironina. Han anat passant els minuts, però el domini no s’ha materialitzat en ocasions clares de gol.

A la represa arriben els gols

A la segona part han arribat els gols. El filial gironí ha fet suar de valent el Sant Andreu per endur-se un punt. El partit s’ha obert i els andruencs no han tingut tant el domini com a la primera part. Les ocasions s’han alternat a les dues porteries i la més clara ha estat un penal a favor del Girona B. Antal ha estat l’encarregat de llançar-lo, però la pilota ha anat al pal. Els gironins no s’han enfonsat i només 7 minuts més tard, en el 80, han marcat. Ha estat Shin qui ha fet pujar l’1 a 0 en el marcador. El Sant Andreu ha visty com tornava de buit de Girona i se li escapaven les possibilitats de quadar primer i ha reaccionat. En el minut 89 Albertito ha establert l’1 a 1, que encara dona emoció a les dues últimes jornades de Lliga.