@SEFutbol

La selecció espanyola de futbol s’ha plantat a les semifinals dels Jocs Olímpics després de derrotar el Japó per 0 a 3. Una victòria amb segell blaugrana, ja que el gran protagonista del partit ha estat Fermín López, que ha marcat dos gols i ha sentenciat l’enfrontament. La tercera diana del matx l’ha fet l’ex del Barça Abel Ruiz.

Inici abrasador d’Espanya

El partit no ha pogut començar millor per als homes de Santi Denia, ja que al minut 10 Fermín López ha obert la llauna amb un golàs des de fora de l’àrea. Una diana amb doble mèrit tenint en compte que la selecció nipona encara no havia encaixat cap gol en els tres partits que ha disputat en aquests Jocs Olímpics. Amb l’1 a 0 al marcador, Espanya ha seguit buscant la porteria rival i, precisament Fermín López, ha estat un dels jugadors més destacats del conjunt. El resultat, però, no ha patit cap canvi i s’ha arribat a la mitja part amb victòria per la mínima del combinat espanyol.

Fermín López sentencia el partit

El guió del partit no ha canviat gens a la represa. La selecció japonesa ha seguit intentant retallar distàncies davant d’una Espanya que buscava el segon gol que sentenciés el partit. Fermín López s’ha fet amo i senyor de l’atac de La Roja i, al minut 73, ha tornat a batre Kokubo des de fora de l’àrea. A falta de pocs minuts per al final i amb el partit encarrilat, l’exblaugrana Abel Ruiz ha marcat el 3 a 0 definitiu després d’aprofitar un mal refús a dins de l’àrea.

Amb aquesta victòria la selecció espanyola es classifica a les semifinals dels Jocs Olímpics i s’enfrontarà a la selecció del Marroc, que és una de les favorites per endur-se l’or olímpic.