Font: @FIFAWorldCup

La selecció espanyola masculina de futbol serà finalista olímpica a París 2024 després de guanyar el Marroc per 2-1 en les semifinals. El partit ha tingut un clar protagonista: un altre cop, Fermín López ha liderat l’equip de Santi Denia amb un gol i una assistència que han servit per a remuntar l’1-0 inicial dels marroquins. El divendres, 9, la final serà contra el guanyador de França-Egipte.

Primera part igualada… i amb polèmica

La selecció espanyola, amb Fermín, ha gaudit d’ocasions de gol perilloses per avançar-se al marcador durant la primera meitat. El moment clau ha arribat en el minut 33, quan Pablo Barrios ha provocat un clar penal sobre Richardson, que Soufiane Rahimi ha transformat en l’1-0. La celebració del gol, a més, ha vingut amb polèmica: el davanter marroquí ha celebrat el gol a la cara d’Arnau Tenas, el porter català de la selecció espanyola. La primera part ha acabat amb l’ocasió més clara pels de Denia: un xut al pal d‘Álex Baena al temps afegit, que ha sigut de 12 minuts per la lesió de l’àrbitre.

Una vegada més… Fermín López

Després d’una dura primera hora de partit, ha tornat a aparèixer Fermín López. El blaugrana venia de fer un doblet als vuitens de final contra el Japó, i durant la primera meitat ha provat sort des de fora l’àrea, però sense èxit. La fortuna, però, ha arribat a la segona meitat. L’andalús ha tornat a marcar i ja suma quatre dianes a la competició. És el segon màxim golejador del torneig per darrere de Rahimi. Amb el gol del migcampista en el minut 65, Espanya ha empatat i, 20 minuts després, al 85, Juanlu Sánchez ha fet el gol de la victòria i de la remuntada. La selecció espanyola jugarà la final olímpica, el pròxim divendres, 9 d’agost, contra el guanyador del França-Egipte.