Europa contra Muntanyesa. Dos equips barcelonins es veien les cares en el tercer test de pretemporada per als dos. Després de disputar el Torneig d’Històrics i un altre partit amistós respectivament, ara els tocava posar-se a prova al Nou Sardenya. Després de 90 minuts de molta intensitat, la balança ha caigut cap al cantó dels d’Aday Benítez. Els escapulats, al costat d’un gran grup d’aficionats a les graderies, han estat superiors i s’han imposat 5-1 a l’equip de Toni Escudero.

L’Europa desplega un gran joc i el Muntanyesa intenta reaccionar

El conjunt escapulat ha posat les cartes sobre la taula des del primer moment. Domini de la pilota i molt perill a prop de la porteria de la Monta. Només li han calgut 10 minuts als d’Aday Benítez per fer el primer gol. Ha estat Carlos Gilbert, que a més s’ha estrenat com a golejador amb la samarreta escapulada després d’aprofitar un córner mal defensat. Dos minuts més tard, també a la sortida d’un córner, Neeskens ha fet el segon amb una rematada potent al primer pal.

Dos gols tan matiners han estat un cop dur pel Muntanyesa, que ha intentat reaccionar. Al minut 22, Kevin s’ha quedat tot sol davant de Pol Cordero i ha estat a punt d’enviar la pilota al fons de la xarxa, però el porter escapulat ha estat molt atent per impedir-ho. L’Europa no ha afluixat i al minut 35, Jordi Cano, amb un xut creuat, ha superat Eric per fer el tercer gol. La Monta, però, no s’ha quedat de braços plegats, perquè abans del descans ha retallat les distàncies gràcies a un gol de Kevin que ha aprofitat una pilota dividida dins l’àrea petita.

Superioritat escapulada al Nou Sardenya, tot i l’esforç de la Monta

Després del descans, i després també de rebre indicacions de Toni Escudero, la Monta ha sortit al terreny de joc conscient de la distància en el marcador però convençuda en remuntar. Tot i intentar-ho, s’ha trobat amb un conjunt escapulat ben situat defensivament que no li ha permès trobar porteria. Els d’Aday Benítez han continuat sent superiors, però amb una marxa menys. Les ocasions per als escapulats han continuat arribant, això sí, en menys quantitat. Al minut 20 d’aquesta segona part, Mahicas ha agafat la pilota dins l’àrea després d’una centrada de Manel i ha fet el quart. Cinc minuts abans del final del partit, Roger Escoruela ha fet un gol olímpic que ha sentenciat el partit amb el 5-1 definitiu. L’Europa, amb aquest triomf, acumula un balanç de cinc victòries i una derrota en pretemporada. El Muntanyesa, per la seva part, suma una victòria i tres derrotes. La setmana vinent els dos equips continuaran posant-se a to en un nou partit amistós: Europa-Girona B i Muntanyesa-AE Prat, dimecres, 14 d’agost.